Go to content

PERJANTAINA 29. HEINÄKUUTA 2022 KLO KLO 19.00

Koljonvirta Camping
Lippuvaraukset Jamppa 045 2341 523 / Koljonvirran Kartano.
Lipun hinta 20 €

Koljonvirta Campingin Ylisillä perjantaina 29.7. koetaan kitaristi-laulaja Chico Pinheiron intiimi konsertti. Kitaristi-laulaja Chico Pinheiro noteerattiin Grammy-ehdokkuudella kategoriassa “The Best Latin Jazz Album” vuonna 2021. Pinheiron hurjaa live-virettä on mahdollista päästä todistamaan loistavan bändin seurassa Iisalmi Jazz Festivalilla.

Ohjelmistossa on Pinheiron tuoreimpien julkaisujen materiaalia sekä brasilialaisen musiikin helmiä. Sensitiivinen Pinheiro on myös upea vokalisti, ja hänen taitonsa ovat noteeranneet samalla lavalla monet jazzin legendat, kuten Herbie Hancock.

Iisalmi Jazz Festivalilla Pinheiro esiintyy suomalaisten kollegojensa seurassa. Rummuissa kuullaan Jussi Lehtosta, bassossa Timo Hirvonen ja koskettimien takana Viron superlahjakkuus, pianisti Holger Marjamaa.

Chico Pinheiro, kitara
Holger Marjamaa, piano
Timo Hirvonen, basso
Jussi Lehtonen, rummut

 

----

Iisalmi Jazz Festival tulee jälleen 27.7.-3.8.2022

Iisalmi on muodostunut tärkeäksi konserttikaupungiksi suomalaisille jazzmuusikoille. Paikalliset konserttikävijät sekä yrityskumppanit ovat vaikuttaneet tähän suuresti mutkattomalla asenteellaan kohti uutta musiikkia ja aluetta elävöittäviä tapahtumia. Iisalmi Jazz Festival järjestetään nyt jo kolmannen kerran 27.7.–3.8.2022 – tällä kertaa kesätunnelmissa. Iisalmi Jazz Festival 2022 pääesiintyjä on blueskitaran legenda Robben Ford.