Go to content

Majoitu erähotellissa tai lomahuoneistossa ja nappaa metsään mukaasi liukulumikengät, lumikengät, sukset tai potkuri - tarjoamme vuokravälineet kaupan päälle!

Majoituksen yhteydessä vuokravälineet kaupan päälle!
2 tuntia per hlö per vrk
Lumikengät, liukulumikengät, sukset tai potkukelkka
Voimassa tammi-maaliskuussa
Koskee uusia varauksia

Koodi: MESSUTARJOUS

Kysy lisää tai varaa:

info@metsakartano.com
040 839 6350
https://metsakartano.com/majoitus

Nuorisokeskus Metsäkartano sijaitsee Ylä-Keyritty-järven niemessä, vanhojen käppyräisten mäntyjen kehystämässä maisemassa. Täällä voit kokea aidon hiljaisuuden, kiireettömyyden ja erämaan lumoavan luonnon. Metsäkartanolla luonto ottaa syleilyynsä heti ulko-ovelta. Retkeile pitkin luontopolkuja, kokkaa nuotiolla, kävele pitkin luonnonhiekkarantaa tai valitse jokin lukuisista aktiviteeteista. Nauti keittiön antimista ja lähiruuasta, pulahda maailman puhtaimpiin vesiin ennen rantasaunan lempeitä löylyjä ja nukahda päivän päätteeksi puhtaisiin lakanoihin ja honkien hiljaiseen huminaan.

Nuorisokeskus Metsäkartano on yksi Suomen yhdeksästä nuorisokeskuksesta, joten valitsemalla Metsäkartanon tuet yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Teemme nuorisotyötä suurella sydämellä ja tavoitteemme on tarjota niin nuorille kuin aikuisillekin avaria näköaloja itseensä ja maailmaan. Toimimme luontoa ja vuodenaikoja kunnioittaen, ja tekemistä Metsäkartanolla löytyy ympäri vuoden. Melonta, patikointi ja pyöräily sekä (liuku)lumikenkäily, hiihto ja potkukelkkailu ovat vain muutamia esimerkkejä luonnossa toteutettavista ohjelmista.

Metsäkartanolla on Yhteiskunnallinen Yritys -merkki ja Green Key -sertifikaatti osoituksena vastuullisesta toiminnasta.