Siirry sisältöön
190,00 € / vrk

Tervetuloa viettämään unohtumaton kesäyö yläilmoissa Tentsile-elämysmajoitteessa, rauhaisassa tunnelmassa mäntypuiden katveessa ja kimaltelevan veden äärellä.

Elämyksemme rakentuu upeiden luontoelementtien ja vastuullisesti valmistettujen retkeilytarvikkeiden pohjalle.

Me Vaarojen majoilla haluamme taata Tentsile-elämyksestäsi mahdollisimman sujuvan ja sen takia olemme ajatelleet asioita puolestasi. Meille on tärkeää, että sinun ei tarvitse ostaa itse kaikkia luontomajoittumiseen liittyviä tarvikkeita ja voit itse tehdä osan lisävalinnoista.


Vaarojen majat Tentsile-majoituselämykseen (190€/vrk/1-3 henkilöä) sisältyy:

 • Tentsile-teltta
  Majoitustukikohtana toimii Tentsile Stingray -teltta, jossa on yöpymistilat kolmelle hengelle. Teltta on kiinnitetty kolmen puun väliin ja se on noin metrin korkeudella maasta. Teltan alla on kuivaa tilaa tarvikkeiden säilyttämiseen. Teltan ulompi kangas suojaa vedeltä. Kauniilla säällä kangas voidaan ottaa pois ja maisemia voi ihailla teltassa hyttysiltä suojaavan verkkokankaan alla. Teltan kantavuus on 400kg.

 • Makuupussit, tyynyt ja pussilakat
  Olemme valinneet telttaan ekologiset kierrätysmateriaaleista valmistetut Marmotin makuupussit huomioiden kesä-ja heinäkuun tyypilliset sääolosuhteet. Tyynyt ja makuupusseissa käytettävät pussilakanat kuuluvat Tentsile-elämyksen hintaan. Lapsia varten on omat makuupussit. Ilmoita tilauksen yhteydessä tarpeestasi lasten makuupusseille.

 • Retkituolit ja -pöytä
  Vaikka Tentsile-teltta mahdollistaa upeat olosuhteet ulkoilmassa viettämiseen, kuuluu Tentsile-elämykseen kolme selkänojallista retkituolia sekä pöytä, joiden avulla ympäröivä luonto muuntuu rennoksi oleskelutilaksi.

 • Kauniit järvimaisemat ja pitkä hiekkaranta
  Tentsile-teltan sijainti on valittu tarkoin. Rauhaisasta lokaatiosta on mahdollista ihailla edestä avautuvia järvimaisemia omassa rauhassa. Teltta on käytännössä kivenheiton päässä upealta hiekkarannalta ja voit kipaista vilvoittelemaan järveen milloin haluat. Lähimaasto soveltuu erinomaisesti retkeilyyn, pyöräilyyn, lenkkeilyyn, uimiseen, sienestykseen ja marjastamiseen.

 • Juomavesi
  Juomavedeksi on varattu 10 litran lähdevesipakkaus, jotta vettä on varmasti riittävästi. Vesi on tarkoitettu juomiseen, ruuan valmistukseen ja hampaiden pesuun. Käsienpesua varten on erillinen vesipiste. Viipyessäsi kauemmin kuin yhden yön, toimintamme paikalle 10 litraa vettä/vrk.

 • Kuivakäymälä
  Käytössänne on kuivakäymälä. Kuivakäymälää käyttävät myös muut alueella liikkuvat. Tentsile-teltan välittömässä läheisyydessä on käsienpesupaikka, joka on tarkoitettu ainoastaan Tentsile-vuokraajien käyttöön. Pesuaineena käytämme biohajoavaa pesuainetta, joka ei kuormita vesistöä. Tentsile elämyksen hygieniapakkaukseen kuuluvat käsienpesuaineen lisäksi käsidesi, wc-paperi sekä pussit kierrätystä varten.

 • Avotuli
  Tentsile-teltan läheisyydessä (noin 500 metriä) on tulipaikka, joka on myös muiden alueella liikkuvien käytössä. Tulipaikalta löytyy polttopuita. Huom! Tulipaikalle voi tehdä tulet huomioiden voimassaolevat metsäpalovaroitukset.

 • Ensiaputarvikkeet
  Tentsile-teltan perusvarustukseen kuuluvat ensiapulaukku, sammutuspeite ja telttalamppu. Olemme koonneet teltan ohjekirjaan tärkeät puhelinnumerot sekä teltan sijaintitiedot hätätapauksia varten.

 • Henkilökohtainen opastus
  Oppaamme on sinua vastassa opastamassa Tentsile-teltalle lähimmältä pysäköintialueelta. Opas opastaa teltan käyttöön ja tuo mukanaan tarvikkeet.

Saapuminen
Opas on sinua vastassa parkkipaikalla varauspäivänä klo 16. Saat varausviestillä Tentsile-elämysmajoituksen sijaintitiedot. Teltta ja tarvikkeet luovutetaan seuraavana päivänä klo 11 mennessä.


Lisäksi:

Voit itse valita - Omat eväät tai valmiit retkiruuat tilattuna?
Voit saapua majoitukseen omien eväiden kanssa tai voit tilata ruuat suoraan meiltä.

Voit myös itse päättää valmistatko ruuat retkikeittimellä?
Voit tuoda itse kaikki ruuanvalmistukseen tarvittavat tarvikkeet tai voit vuokrata ne meiltä.

Mitä odotamme sinulta - Majoittujien vastuut
Odotamme sinun huolehtivan Tentsile-teltan, siihen liittyvien tarvikkeiden sekä telttaa ympäröivän luonnon siisteydestä. Teltta sekä kaikki tarvikkeet tulee luovuttaa samassa kunnossa ja puhdistettuina kuin ne olivatkin. Löytätte tarkemmat ohjeet teltan ohjekirjasta sekä saatte ohjeet oppaalta.

Tutustu myös sivuihimme vaarojenmajat.johku.com, joille olemme keränneet tärkeää tietoa majoittujille sekä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Tervetuloa Vaarojen majoihin!