Siirry sisältöön
Talvilomalla mökille
[]

Talvilomalla ulkoillaan ja relataan! Vaeltele talvisessa metsässä ja järven jäällä, tee tulet kodalla ja fiilistele avotulen äärellä. Anna aikaa läheisillesi, rentoudu puusaunan muhevissa löylyissä. Varaa perheellesi majoitus tunnelmallisella kelomökillä, minne myös lemmikit ovat tervetulleita!

Matka 2024-messutarjouksena talvilomaviikko tunnelmallisella Ankkuri-mökillä hintaan 989,00 €/ 6hlö/ 7 yötä. Hintaan sisältyy majoitus talon liinavaatteilla ja pyyhkeillä kuudelle sekä loppusiivous. Hinta voimassa 13.2.-31.5.24 välisenä aikana. Myös lemmikit ovat tervetulleita!. Varaa verkkokaupasta!

Tunnelmallinen, kolmen makuuhuoneen Ankkuri-mökki on rakennettu kelohirrestä. Kelo on iätön ja ajaton rakennusmateriaali, joka on aina muodissa ja jonka viehätys vain kasvaa ajan myötä. Kelohirren luomaa erämaista tunnelmaa korostaa mökin upea sijainti Onkiveden syleilyssä, niemen kärjessä. Täällä voi seurata luonnonilmiöitä aitiopaikalta. Mökissä on 3 makuuhuonetta ja vuoteet kuudelle. Tutustu tarkemmin ja varaa oma lomaviikkosi nyt.

Lomalla tärkeintä on tietenkin rauhoittua ja irtautua arjen aikatauluista, viettää kiireetöntä aikaa läheisten kanssa, olla läsnä. Kukin tekee sen parhaiten juuri omalla tavallaan. Nukutaan pitkään, harrastetaan ja laitetaan yhdessä hyvää ruokaa, saunotaan. Lomalla on aikaa ulkoilla paljon.

Nauti luonnosta kävellen pitkin hiljaisia maalaisteitä tai vuokraa lumikengät, jolloin voit samoilla metsissä etkä ole polkujen vanki. Keskitalven pimeys on väistynyt, päivät pitenevät ja kevätaurinko saa miljoonat lumikiteet kimaltamaan hotavan puhtaalla hangella.

Päivän hämärtyessä ja kääntyessä iltaan laitetaan tulet takkaan ja kaivetaan esille lautapelit. Mikä on teidän perheen suosikki?

Vauhdikkaampien talviurheilulajien ystävät suuntaavat päiväretkelle Tahkolle (60km) tai Kasurilaan (32km). Pakkaspäivän pelastus on rentouttava päivä kylpylässä. Vajaan puolen tunnin matkan päässä Siilinjärvellä on Fontanellan virkistyskylpylä.