Siirry sisältöön
Joulupaketti Metsäkämpällä Metsäkartanolla, Rautavaaralla 23.-26.12.2023
[]

Haluaisitko istahtaa jouluna valmiiseen pöytään, ulkoilla kansallispuiston talvisessa rauhassa, (liuku)lumikenkäillä ja potkukelkkailla, lämmittää "yhtä maailman parhaista" puusaunoista - sekä nauttia pimeydestä, hiljaisuudesta ja tähtitaivaasta? ✨

3 vrk:n joulupaketti 23.-26.12.2023

Sis. majoituksen 3 vrk, liinavaatteet & pyyhkeet, glögitarjoilun tullessa, Metsäkartanon päivällisen aaton aattona & jouluaattona & joulupäivänä, ravintola-aamiaisen x 3, puurolounaan aattona, oman upean puusaunan vapaan käytön, joulupukin vierailun ravintolassa jouluaattona, rekiajelun joulupäivänä ja vuokravälineiden käytön.

Hinta 277,50 € / hlö (minimiveloitus 8 täyden hinnan maksavaa) - pyydä tarjous lisähenkilöistä ja lasten hinnasta!

Varaukset: 040 – 839 6350 & info@metsakartano.com

Lue lisää: www.metsakartano.com/joulu

PS. Meille myös perheen nelijalkaiset ovat tervetulleita! Lemmikkimaksu 25,00 EUR-50,00 EUR. ?‍?

#metsäkartano #nuorisokeskusmetsäkartano #joulu #joulupaketti #metsäkämppä #tiilikkajärvenkansallispuisto

Nuorisokeskus Metsäkartano sijaitsee Ylä-Keyritty-järven niemessä, Tiilikkajärven kansallispuiston kainalossa, vanhojen käppyräisten mäntyjen kehystämässä maisemassa. Täällä voit kokea aidon hiljaisuuden, kiireettömyyden ja erämaan lumoavan luonnon - ja poiketa suoraan tontin rajalta Tiilikkajärven kansallispuistoon. Metsäkartanolla luonto ottaa syleilyynsä heti ulko-ovelta. Retkeile pitkin luontopolkuja, kokkaa nuotiolla, kävele pitkin luonnonhiekkarantaa tai valitse jokin lukuisista aktiviteeteista. Nauti keittiön antimista ja lähiruuasta, pulahda maailman puhtaimpiin vesiin ennen rantasaunan lempeitä löylyjä ja nukahda päivän päätteeksi puhtaisiin lakanoihin ja honkien hiljaiseen huminaan.

Nuorisokeskus Metsäkartano on yksi Suomen yhdeksästä nuorisokeskuksesta, joten valitsemalla Metsäkartanon tuet yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Teemme nuorisotyötä suurella sydämellä ja tavoitteemme on tarjota niin nuorille kuin aikuisillekin avaria näköaloja itseensä ja maailmaan. Toimimme luontoa ja vuodenaikoja kunnioittaen, ja tekemistä Metsäkartanolla löytyy ympäri vuoden. Melonta, patikointi ja pyöräily sekä (liuku)lumikenkäily, hiihto ja potkukelkkailu ovat vain muutamia esimerkkejä luonnossa toteutettavista ohjelmista.

Metsäkartano on Yhteiskunnallinen Yritys ja meillä on Green Key -sertifikaatti sekä Sustainable Travel Finland -merkki osoituksena vastuullisesta toiminnasta.