Siirry sisältöön
43,00 €
43,00 € / 3 h
Hinta sisältää 1 henkilön. Tämän yli menevät:
  • Osallistujat43,00 €

Kauppias

Jokiniemen Matkailu info@jokiniemenmatkailu.fi +358 (0)400 811 266 Y-tunnus: 1193426-3 Kauppiaan ehdot

Metsänreunasta alkaa houkutteleva polku, mutta tuskin pääset polun alkuun kun vihreä metsä jo kietoo Sinut syliinsä ja olet mukana seikkailussa kuin ennen lapsena. Mieli avoimena ja aistit herkkinä elät vahvasti tässä ja nyt. Katsellaan, kuulostellaan, tuoksutellaan. Ollaan vaan ja otetaan vastaan se kaikki hyvä mitä luonto vaan voi tarjota - näin on hyvä.

Tällä retkellä vahvistetaan omaa luontoyhteyttä ja saadaan siitä voimaa arkeen. Pääset myös kokemaan, millaista on levätä tai nukkua päiväunet riippumatossa, joka onkin ihanteellinen paikka rentoutumiseen. Amerikan alkuperäiskansat kutsuivat sitä osuvasti jumalten kehdoksi ja hyvin se sopii suomalaiseenkin metsään.

Riippumatossa olet lämpimässä peiton alla kuin sylissä, mukavassa asennossa. Sinut ohjataan rentoutuneeseen tilaan ja mielesi saa rauhoittua. Arjen häly ja keinotekoiset äänet häviävät, kuulet vain tuulen suhinan, lintujen liverryksen ja kevään tulon. Olosi on turvallinen ja koet olevasi osa luontoa, ehkä nukahdatkin tuulen tuutimana.  Sovitun ajan päästä Sinut herätellään lempeästi, saat lämmintä juotavaa ja voit nauttia välipalaa nuotion äärellä.

Retken hinta 43€/hlö sisältää ohjatun metsäkävelyn, riippumattorentoutuksen sekä lämmintä juotavaa.

Ota mukaan: Pukeudu retkelle aina sään mukaiseen vaatetukseen. Metsässä liikumme polkuja pitkin, mutta valitse retkelle mieluiten kosteutta kestävät varrelliset jalkineet. Pakkaa reppuun myös lämmintä lisävaatetta tauolle sekä istuinalusta ja oma vesipullo. Voit ottaa mukaan myös omat eväät. Muista tarvittaessa aurinkovoide ja aurinkolasit.

Retken kesto noin 3 tuntia.

Ryhmän koko Retki toteutuu, kun 23.4.. mennessä vähintään 5 henkilöä/lähtö on sitovasti ilmoittautunut. Maksut peritään ennakkoon, kun toteutuminen on varmistunut. Mikäli retki ei vähäisen osallistujamäärän takia toteudu, saat siitä ilmoituksen.  

Lisähinnasta valmiit retkieväät (keitto ja sämpylä) 11,00€

Nämä kaikille avoimet retket toteutetaan la 30.4.2022 klo 11-14 ja klo 15-18, mutta voit kerätä myös oman ryhmän ja tulla juuri silloin, kun teille parhaiten sopii! Ota yhteyttä Jokiniemeen tai  Päiviin

Säävaraus. Jos keli on ihan mahoton, niin tillaisuus siirretään toiseen päivään!