Siirry sisältöön

Löydä perille

Iisalmeen on helppo tulla liikuitpa sitten omalla autolla tai vaikkapa veneellä. Keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä rautatieasemalta ja satamasta, lisäksi linja-autoasema sijaitsee aivan torin läheisyydessä. Kurkkaa alta lisätietoa!

Iisalmi ja tienoot palvelut ja kohteet

 

Julkiset kulkuneuvot kohteeseen Iisalmi ja tienoot

 

© perille.fi

 

Autolla

Iisalmeen on helppo tulla autolla. Kaupunki sijaitsee merkittävien liikenneyhteyksien viitostien ja länsirannikolta itärajalle vievän kantatie 27 solmukohdassa. Iisalmen autovuokraamotarjonnasta löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon ja useat palvelun tarjoajista toimivat useammalla paikkakunnalla.

Etäisyydet
Helsinki 473 km, Vaasa 345 km, Joensuu 195 km, Rovaniemi 421 km, Oulu 199 km, Kuopio 85 km, Kajaani 89 km

Pysäköinti
Pysäköinti Iisalmessa on ilmaista. Suurin osa kaupungin pysäköintipaikoista on kiekollisia 1-3 tunnin paikkoja. Pysäköintivirhemaksun suuruus on 40 euroa.

Sähköautolla

Autovuokraamot / Iisalmi (linkki)

Matkaparkki (linkki)

Luuniemenkatu 11, 74100 Iisalmi
Avoinna 24h
10 paikkaa matkailuautoille ja 6 paikkaa yhdistelmille. Maksuton, ei sähköä.
Liikennepuiston avoinna ollessa käytössä on myös wc ja vesipiste.
Septitankkityhjennys mahdollisuus.

Linja-autolla

Linja-autolla Iisalmen linja-autoasema sijaitsee torin ja Pohjolankadun välissä, välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös taksiasema.

Myös valtakunnallinen Onnibus.com liikennöi edullisesti Iisalmeen.
Lisätietoa: www.onnibus.com

Junalla

Iisalmen rautatieasema sijaitsee keskustassa, noin puolen kilometrin päässä torilta, osoitteessa Savonkatu 38, 74100 Iisalmi. Nopeimmillaan saavut junalla noin viidessä tunnissa Helsingistä Iisalmeen.

Iisalmen rautatieasema
Savonkatu 38, 74100 Iisalmi
Odotustila avoinna ma–la klo 6.30–19, su klo 8–19
Palvelut: Lippuautomaatti, wc
Lisätietoa: www.vr.fi

Lentokoneella

Lähimmät lentokentät ovat noin tunnin ajomatkan päässä Kuopiossa ja Kajaanissa. Oulun lentokentältä Iisalmeen on noin kahden ja puolen tunnin ajomatka.

Vesiteitse

Iisalmesta on hyvät yhteydet Saimaan vesistöä pitkin aina Suomenlahdelle saakka. Kuopion ja Kallaveden reitiltä voi poiketa Syvärille ja Tahkon alueelle, kun taas pohjoinen vesireitti yltää Vieremälle saakka. Läntisellä 16km:n Runni-Kiuruvesi reitillä on tarjolla retki-satamia ja matkailupalveluja.

Iisalmen satamassa (linkki) on palvelut veneilijöille, mm. 22 vierasvenepaikkaa, polttoaineen myynti- ja tankkauspiste, septitankki ja ravintolapalvelut.