Siirry sisältöön
Paras työreissu ikinä - kokous, tyhy tai pikkujoulut Metsäkartanolla

Metsäkartanon kokouspaketit rakentuvat herkullisten lähi- ja luomuruuasta loihdittujen aterioiden ympärille - lisävivahdetta saat lisäämällä päivään avotuliruokailun tai nokipannukahvit.
Kokouspäivää voit tuunata myös monipuolisilla aktiviteeteillamme - miltä kuulostaisi jättikanoottimelonta Ylä-Keyritty-järvellä tai lumikenkäretki talviseen Tiilikkajärven kansallispuistoon? Aina ei kuitenkaan yksi päivä riitä kokoukselle, joten onneksi Metsäkartanon monipuolisista majoitusvaihtoehdoista löytyy ryhmälle kuin ryhmälle sopiva vaihtoehto: erähotellihuoneista mukaviin lomahuoneistoihin ja isoihin mökkeihin. Usein rantasauna kruunaa kokouspäivän - valitsetko pienen puulämmitteisen perinnerantasaunan vaiko ison rantasaunan takkatupineen ja ulkotulipaikkoineen?

Mikä teillä on seuraavaksi kalenterissa: kokous, tyhy vaiko pikkujoulut?

Hyppää irti arjesta ja varaa paras työreissu ikinä: info@metsakartano.com tai 040 839 6350!

Nuorisokeskus Metsäkartano sijaitsee Ylä-Keyritty-järven niemessä, Tiilikkajärven kansallispuiston kainalossa, vanhojen käppyräisten mäntyjen kehystämässä maisemassa. Täällä voit kokea aidon hiljaisuuden, kiireettömyyden ja erämaan lumoavan luonnon - ja poiketa suoraan tontin rajalta Tiilikkajärven kansallispuistoon. Metsäkartanolla luonto ottaa syleilyynsä heti ulko-ovelta. Retkeile pitkin luontopolkuja, kokkaa nuotiolla, kävele pitkin luonnonhiekkarantaa tai valitse jokin lukuisista aktiviteeteista. Nauti keittiön antimista ja lähiruuasta, pulahda maailman puhtaimpiin vesiin ennen rantasaunan lempeitä löylyjä ja nukahda päivän päätteeksi puhtaisiin lakanoihin ja honkien hiljaiseen huminaan.

Nuorisokeskus Metsäkartano on yksi Suomen yhdeksästä nuorisokeskuksesta, joten valitsemalla Metsäkartanon tuet yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Teemme nuorisotyötä suurella sydämellä ja tavoitteemme on tarjota niin nuorille kuin aikuisillekin avaria näköaloja itseensä ja maailmaan. Toimimme luontoa ja vuodenaikoja kunnioittaen, ja tekemistä Metsäkartanolla löytyy ympäri vuoden. Melonta, patikointi ja pyöräily sekä (liuku)lumikenkäily, hiihto ja potkukelkkailu ovat vain muutamia esimerkkejä luonnossa toteutettavista ohjelmista.

Metsäkartano on Yhteiskunnallinen Yritys ja meillä on Green Key -sertifikaatti sekä Sustainable Travel Finland -merkki osoituksena vastuullisesta toiminnasta.