Siirry sisältöön
Majoitus leijuvassa puuteltassa, 1-3 henk. Kiparinranta, Rautavaara
100,00 € / vrk

Kauppias

Vaarojen majatinfo@vaarojenmajat.fi+358400933508Y-tunnus:2778346-3Kauppiaan ehdot
Tentsile-majoitus

Majoitus Tentsile-leijuvassa puuteltassa 1-3 hengelle, 100€/vrk

Majoitus sisältää:

  • Majoittuminen Tentsile-leijuvassa puuteltassa

  • Eristävä makuualusta

  • 10 litran juomavesipakkaus

  • Hygieniatarvikkeet (käsienpesuaine, wc-paperi)

  • Ensiaputarvikkeet

Tentsile-teltta
Majoitustukikohtana toimii Tentsile Stingray -teltta, jossa on yöpymistilat kolmelle hengelle. Teltta on kiinnitetty kolmen puun väliin ja se on noin metrin korkeudella maasta. Teltan alla on kuivaa tilaa tarvikkeiden säilyttämiseen. Teltan ulompi kangas suojaa vedeltä. Kauniilla säällä kangas voidaan ottaa pois ja maisemia voi ihailla teltassa hyttysiltä suojaavan verkkokankaan alla.
Teltan kantavuus on 400kg.

Tentsile-telttaan kuuluu eristävä makuualusta, joten erillisiä alustoja ei tarvita.

Retkitunnelmaa
Jokaisen Tentsilen lähettyvillä on omat istumapaikat, joiden äärellä voi istuskella ja esimerkiksi valmistaa ruokaa.

Kauniit järvimaisemat ja pitkä hiekkaranta
Tentsile-teltan sijainti on valittu tarkoin. Rauhaisasta lokaatiosta on mahdollista ihailla edestä avautuvia järvimaisemia omassa rauhassa. Teltta on käytännössä kivenheiton päässä upealta hiekkarannalta ja voit kipaista vilvoittelemaan järveen milloin haluat.
Lähimaasto soveltuu erinomaisesti retkeilyyn, pyöräilyyn, lenkkeilyyn, uimiseen, sienestykseen ja marjastamiseen.

Juomavesi
Juomavedeksi on varattu 10 litran vesipakkaus, jotta vettä on varmasti riittävästi. Vesi on tarkoitettu juomiseen, ruuan valmistukseen ja hampaiden pesuun. Käsienpesua varten on erillinen vesipiste. Viipyessäsi kauemmin kuin yhden yön, toimintamme paikalle 10 litraa vettä/vrk.

Peseytyminen
Kohteemme sijaitsee luonnonveden äärellä, mikä mahdollistaa peseytymisen järvessä. Luonnonvesissä uiminen ei kuitenkaan mahdollista pesuaineiden käyttöä.
Käsienpesunpaikan pesuaineena käytämme biohajoavaa pesuainetta, joka ei kuormita vesistöä.

Kuivakäymälä
Käytössänne on kompostoiva kuivakäymälä, joka mahdollistaa myös ylijäämäruuan kompostoinnin.

Kierrätys
Käymälästä löytyvät kierrätysastiat lasille, kartongille, metallille sekä sekajätteelle. Viethän roskat aina käymälälle, etteivät roskat päädy tuulen mukana järvelle.

Ruuanvalmistus
Valikoimissamme olevat ruuat valmistuvat näppärästi retkikeittimella voit vuokrata meiltä laadukkaan Primuksen retkikeittimen sekä kaasun. Voit aina myös saapua majoitukseen omien eväiden kanssa.

Tentsile-teltan läheisyydessä (noin 500 metriä, rannalla ja Kiparivuoren päällä) on kaksi yleistä tulipaikkaa, joihin voi tehdä tulet ainoastaan huomioiden voimassaolevat metsäpalovaroitukset. Tulipaikat on Rautavaaran kunnan ylläpitämä tulipaikka eikä Vaarojen majat ota vastuuta siitä, jos paikalta puuttuu esim. polttopuita.

Ensiaputarvikkeet
Tentsile-teltan perusvarustukseen kuuluvat ensiapulaukku ja telttalamppu. Olemme koonneet teltan ohjekirjaan tärkeät puhelinnumerot sekä teltan sijaintitiedot hätätapauksia varten.

Henkilökohtainen opastus
Oppaamme on teitä vastassa opastamassa Tentsile-teltalle lähimmältä pysäköintialueelta. Opas opastaa teltan käyttöön ja tuo mukanaan kaikki tilatut tarvikkeet.

Varavarusteita lisämaksusta
Viileän päivän varaksi meillä on lisävarusteena tarjota majoittujille villasukkia ja pipoja. Lisäksi vuokrattavissa on pyyhkeitä.

Check in ja saapuminen
Kaikki Kipari Tentsile alueelle majoittuvat saapuvat samaan aikaan paikalle ja leiri aukeaa klo 18. Oppaamme on silloin vastassa parkkipaikalla. Opas opastaa majoittujat majoitteisiin, kertoo yhteisesti Tentsile alueen käytännön asioista ja toimittaa majoittujille esim. etukäteen tilatut retkiruuat. Etukäteen ruuat tilaamalla varmistut siitä, että retkiruokaa on varmasti saatavilla.

Teltta ja tarvikkeet luovutetaan seuraavana päivänä klo 12 mennessä.

Mitä odotamme sinulta - Majoittujien vastuut
Odotamme sinun huolehtivan Tentsile-teltan, siihen liittyvien tarvikkeiden sekä telttaa ympäröivän luonnon siisteydestä ja hyvinvoinnista. Teltta sekä kaikki tarvikkeet tulee luovuttaa samassa kunnossa ja puhdistettuina kuin ne olivatkin. Löydätte tarkemmat ohjeet teltan ohjekirjasta sekä saatte ohjeet oppaaltamme.

Majoittumiseen liittyvää lisätietoa löytyy sivultamme https://vaarojenmajat.fi/fi_FI/tarkeaa-tietoa-majoittujille/omattarvikkeet

Katso myös vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Tervetuloa Vaarojen majoihin!