Siirry sisältöön
Malmi 5+1 hlö, Sonkajärvi
Alkaen 89,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Ruukin Tupahenkka@ruukintupa.fi+358 50 353 1897Y-tunnus:2270096-4Kauppiaan ehdot
Remontoitu 2023!

Malmin äkkilähdöt & tarjoukset:
ÄKKILÄHDÖT:
25-30.5. 399€ (norm. 456€).

Lintujahdin aloitus 10-13.9. 270€!Uusi vuokrakohde Ruukin Tuvan valikoimaan!

Vuonna 1991 rakennettu omakotitalo on saanut täysin uuden ilmeen alkuvuodesta 2023. Tästä paikasta kuoriutui täysiverinen lomailijan mökkipaikka ympärivuotiseen käyttöön tietenkin.
Kesäkuun alussa saimme laiturin asennettua, sekä rannan ja terassin valmiiksi.
Venekkin on jo valmiina rannassa!

TERVETULOA!

Luonnonläheinen ja upea kohde, Pohjois-Savossa, Sonkajärven Jyrkän kylällä. Alue, jossa pääsee edelleen nauttimaan kaikista neljästä vuodenajasta ja tekemistä löytyy jokaiselle niistä. Nurmikkoinen tontti, josta hyvä näkymä Kiltua järvelle. Alueella hyvät mahdollisuudet vaeltaa, meloa, laskea koskea, kalastaa, marjastaa ja metsästää. Viehättävä ja historiaa huokuva Jyrkän Ruukki alue 300 m etäisyydellä jossa toimii kesäaikana (1.5-30.9) ravintola, kahvila, museo ja kesäteatteri. Omistaja järjestää lisäpalveluna mm. metsästys- kalastus- retkeily opastusta ja vuokraa niihin liittyvää välineistöä.

Mökiltä pääset lähtemään hyvin merkatulle vaellusreitille, melomaan järvelle tai vaikka laskemaan koskea. Mökin ympäristössä useita tulipaikkoja, joilla on mukava viettää iltaa nauttien puhtaasta luonnosta ja upeista maisemista. Meillä voit pysähtyä yhdeksi yöksi tai viipyä vaikka koko loman ajan. 

Meidän mökeissä onnistuu myös laadukkaat kokous- ja koulutustilaisuudet. Valokuituyhteys takaa, että etäyhteydetkin toimivat moitteettomasti. Ympäröivä luonto tarjoaa upean mahdollisuuden liittää päivään myös virkistävät happihyppelyt. Ruukin Tupa on täyden palvelun kokous- ja koulutus paikka, jossa saatte yksilöllistä palvelua.

Ruoka- ja kokouspalveluita tarjoamme ympärivuotisesti.


Hintaan ei sisälly liinavaatteet ja loppusiivous (ne voi tilata meiltä tai hoitaa itse).