Siirry sisältöön
Koukku 5+3 hlö, Lapinlahti
Alkaen 115,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Tuoteoptiot

Kauppias

Jokiniemen Matkailuinfo@jokiniemenmatkailu.fi+358 (0)400 811 266Y-tunnus:1193426-3Kauppiaan ehdot
Rantasauna avattu!


Koukku-mökki on uusi ja valoisa hirsimökki, joka palvelee isommankin seurueen tarpeita kaikkina vuodenaikoina. Yhdistetty keittiö-oleskelutila sopii mainiosti seurusteluun tai vaikka kokoustamiseen. Kesäaikaan käytettävissä on puulämmitteinen rantasauna, talvella kylvetään vaivattomasti sähkösaunassa. Mökki lämpiää ekologisesti maalämmöllä, asumismukavuutta kesähelteillä tuo viilennys. Koukku-mökillä voi oleskella maksimissaan 8 henkilöä.

Huom! Hinnat vaihtelevat ajankohdan ja varauksen keston mukaan. Varauskalenteri myös huomioi automaattisesti kyseisenä ajanjaksona voimassa olevat minimivarausajat (kesä-elokuussa 1 viikko, muina aikoina varaukset alkaen 1 yö). Mökin hintaan lisätään liinavaatemaksu 19,00€/hlö. Valitse henkilömärä alasvetovalikosta (kpl).

Mökin tilat

 • 3 makuuhuonetta: Kaikki vuoteet laadukkaita Unikulman hotellivuoteita. Makuuhuone1: parivuode 180 x 210cm, vuoteet saa myös erilleen, varavuode 80 x 190cm. Makuuhuone2: 1 vuode 90 x 210 cm leveä sekä varavuode 80 x 190cm. Makuuhuone3: parivuode 180 x 210cm, vuoteet saa myös erilleen, varavuode 80 x 190cm

 • Täkit ja tyynyt. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisällytetään aina varauksen kokonaishintaan, joka siis vaihtelee hiukan henkilömäärän mukaan. Ilmoita henkilömäärä kpl-alasvetovalikossa

 • yhdistetty keittiö/ oleskelutila missä ruokapöytä kahdeksalle, kulmasohva, 3 nojatuolia, tv, takka (polttopuut sisältyvät hintaan)

 • keittiössä jääkaappi/pakastin, keraaminen sähköliesi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, astianpesukone. Lisäksi astiat ruoanlaittoa ja tarjoilua varten, astianpesuainetta

 • WC, toinen wc pesuhuoneen yhteydessä

 • pukuhuone, missä pyykinpesukone

 • sähkölämmitteinen sauna, saunakiulu ja löylykauha

 • iso terassi järvelle päin, terassikalusteet

 • lämmitys ja viilennys maalämmöllä

 • kraanavesi on juomakelpoista

Piha

 • Oma ranta, rantaan noin 40m

 • matala, hiekkapohjainen ranta, laituri

 • pallogrilli. Muista ottaa hiiliä mukaan!

 • ulkotulipaikka, penkit tai pöllit tulipaikan ympärillä. Ota mukaan omat kattilat ja pannut jos haluat tehdä ruokaa avotulella, mökin astioita ei saa käyttää tulipaikalla

 • terassikalusteet

 • Koukku- mökin lähimmät naapurit Jokiniemessä ovat lomatalo Haavi 50m ja toisella suunnalla Onki-mökki 130m.

Rantasauna (käytettävissä vain touko-syyskuussa)

 • puulämmitteinen, polttopuut sisältyvät hintaan

 • kiukaassa lämminvesisäiliö, juokseva kylmä vesi

 • vateja, saavi ja kauha, löylykauha, kiulu

 • sauna on kevytrakenteinen eikä sitä siis ole mahdollista käyttää muuna kuin edellä mainittuna aikana erilaisten jäätymisriskien takia

Varautuessasi lomalle lähtöön huomioi myös:

Henkilökohtaiset hygieniavälineet, talous-/WC-paperia, taskulamppu, tulitikkuja, mausteita, hyttyssavuja. Nämä eivät sisälly varustukseen.

Avaimet, saapuminen ja avainten luovutus

Mökille tullessa kirjaudutaan vastaanotossa, osoite Jokiniementie 62, 71910 Alapitkä (Lapinlahti). Saat avaimet ja sinut ohjataan mökille. Mökille voi saapua tulopäivänä klo 16 alkaen ja avainten luovutus lähtöpäivänä viimeistään klo 12.

Siisteys, loppusiivous ja roskat

Vuokralainen on vastuussa vuokrakohteen, sen pihapiirin sekä siihen liitettyjen palvelujen siisteydestä lomansa aikana. Tarkempi loppusiivous sisältyy hintaan, mutta huolehdi seuraavista asioista ennen mökin luovutusta: tiskaa likaiset astiat, tyhjennä roskikset. Tyhjennä tuhkat kiukaasta ja takasta terassilla olevaan tuhkasankoon, irrottele liinavaatteet ja laita huonekalut paikoilleen. Tuhkia varten on kuistilla peltisanko. Mikäli matkustat lemmikin kanssa, siivoa mahdolliset jätökset pihapiiristä ja poista karvat kalusteista.

Toivottavasti jaksat lajitella jätteet myös lomallasi. Laita kierrätyskelpoiset materiaalit (lasi, metalli, muovi, kartonki) ulko-oven luona oleviin astioihin. Siellä on myös astia sekajätteelle. Paperia ja poltettavia roskia (EI alumiinivuorattuja tai metallia sisältäviä materiaaleja) voi polttaa takassa. Biojätteelle on kompostori tenniskentän vieressä vastaanotolle mentäessä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit ovat sallittuja , niistä peritään lisämaksu 20,00€/lemmikki/ viipymä. Valitse tuote 'Lemmikki lomailee' ostoskoriin.

Omistajan on kuitenkin ennen mökin luovutusta huolehdittava ettei tiloihin jää karvoja ja korjattava jätökset pois pihapiiristä metsään kompostoitumaan.  Varmista myös, että lemmikkisi pysyy omalla mökillä – linnutkin tarvitsevat pesimärauhan eikä naapuri välttämättä ole ”koiraihmisiä”

Varaukset ja niihin liittyvät tiedustelut, huolto

Tutustu huolella käyttämiimme varausehtoihin ennakkoon.

Varaustiedustelut ym. majoittumiseen liittyvät kyselyt sekä huoltoon, ylläpitoon liittyvät asiat:

Jokiniemen Matkailu / Marita
info@jokiniemenmatkailu.fi
p. +358 400 811 266