Siirry sisältöön
Ankkuri 6 hlö, Lapinlahti
Alkaen 105,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Tuoteoptiot

Kauppias

Jokiniemen Matkailuinfo@jokiniemenmatkailu.fi+358 (0)400 811 266Y-tunnus:1193426-3Kauppiaan ehdot
Upea sijainti

Tunnelmallinen, kolmen makuuhuoneen Ankkuri-mökki on rakennettu kelohirrestä. Kelo on iätön ja ajaton rakennusmateriaali, joka on aina muodissa ja jonka tunnelma vain paranee ajan myötä. Kelohirren luomaa erämaista tunnelmaa korostaa mökin sijainti veden ympäröimänä niemen kärjessä. Täällä voi seurata alati vaihtuvaa luonnonilmiöiden näytelmää aitiopaikalta. Ankkuri-mökki on käytössäsi kaikkina vuoden aikoina. Mökissä on vuodepaikat kuudelle.

Huom! Hinnat vaihtelevat ajankohdan ja varauksen keston mukaan. Varauskalenteri myös huomioi automaattisesti kyseisenä ajanjaksona voimassa olevat minimivarausajat (kesä-elokuussa viikko, muina aikoina varaukset alkaen 1 yö). Mökin hintaan lisätään liinavaatemaksu 19,00€/hlö. Valitse henkilömärä alasvetovalikosta (kpl).


Asuinkerroksessa:

 • 2 makuuhuonetta, kussakin 2 kpl erillisiä 80x200cm  Unikulman hotellivuoteita. Täkit ja tyynyt

 • liinavaatteet ja pyyhkeet sisällytetään aina varauksen kokonaishintaan, joka siis vaihtelee hiukan henkilömäärän mukaan. Ilmoita henkilömäärä kpl-alasvetovalikossa

 • Yhtenäinen avoin oleskelutila- keittiö. Oleskeluun sohva, nojatuoli, tv, takka (polttopuut sisältyvät hintaan). Ruokailupöytä kuudelle.

 • Keittiövarustus:  jääkaappi, pakastin, induktioliesi, uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, astianpesukone, leivänpaahdin, vohvelirauta. Lisäksi astiat ruoanlaittoa ja tarjoilua varten, astianpesuainetta

Kellarikerroksessa:

 • makuuhuone,  parivuode 160 x 200cm

 • WC/suihku , pukuhuone

 • puulämmitteinen sauna, missä suihku, saunakiulu ja löylykauha

 • valmiiksi pilkotut polttopuut sisältyvät hintaan

 • keskuslämmitys (ilma-vesilämpöpumppu)

 • kraanavesi on juomakelpoista

Piha

 • Oma ranta, rantaan noin 20m. Ranta matala, hiekkapohjainen, laituri

 • loiva rinne

 • Ulkotulipaikka ritilällä, pöllit tulipaikan ympärillä

 • ota mukaan omat kattilat ja pannut jos haluat tehdä ruokaa avotulella, mökin astioita ei saa käyttää tulipaikalla

 • pöytäryhmä terassilla

 • kaasugrilli (kaasu sisältyy)

 • Ankkuri- mökin lähin naapurit Jokiniemessä on Merta 130m päässä

Varautuessasi lomalle lähtöön huomioi myös:

Henkilökohtaiset hygieniavälineet, talous-/WC-paperia, taskulamppu, tulitikkuja, mausteita, hyttyssavuja. Nämä eivät sisälly varustukseen.

Avaimet, saapuminen ja avainten luovutus

Mökille tullessa kirjaudutaan vastaanotossa, osoite Jokiniementie 62, 71910 Alapitkä (Lapinlahti). Saat avaimet ja sinut ohjataan mökille. Mökille voi saapua tulopäivänä klo 16 alkaen ja avainten luovutus lähtöpäivänä viimeistään klo 12.

Siisteys, loppusiivous ja roskat

Vuokralainen on vastuussa vuokrakohteen, sen pihapiirin sekä siihen liitettyjen palvelujen siisteydestä lomansa aikana. Tarkempi loppusiivous sisältyy hintaan, mutta huolehdi seuraavista asioista ennen mökin luovutusta: tiskaa likaiset astiat, tyhjennä roskikset. Tyhjennä tuhkat kiukaasta ja takasta terassilla olevaan tuhkasankoon, irrottele liinavaatteet ja laita huonekalut paikoilleen. Tuhkia varten on kuistilla peltisanko. Mikäli matkustat lemmikin kanssa, siivoa mahdolliset jätökset pihapiiristä ja poista karvat kalusteista.

Toivottavasti jaksat lajitella jätteet myös lomallasi. Laita kierrätyskelpoiset materiaalit (lasi, metalli, muovi, kartonki) puukatoksen luona oleviin astioihin. Siellä on myös astia sekajätteelle. Paperia ja poltettavia roskia (EI alumiinivuorattuja tai metallia sisältäviä materiaaleja) voi polttaa kiukaassa. Biojätteelle on kompostori tenniskentän vieressä vastaanotolle mentäessä.

Lemmikkieläimet

Lemmikit ovat sallittuja , niistä peritään lisämaksu 20,00€/lemmikki/ viipymä. Valitse tuote 'Lemmikki lomailee' ostoskoriin.

Omistajan on kuitenkin ennen mökin luovutusta huolehdittava ettei tiloihin jää karvoja ja korjattava jätökset pois pihapiiristä metsään kompostoitumaan.  Varmista myös, että lemmikkisi pysyy omalla mökillä – linnutkin tarvitsevat pesimärauhan eikä naapuri välttämättä ole ”koiraihmisiä”

Varaukset ja niihin liittyvät tiedustelut, huolto

Tutustu huolella käyttämiimme varausehtoihin ennakkoon.

Varaustiedustelut ym. majoittumiseen liittyvät kyselyt sekä huoltoon, ylläpitoon liittyvät asiat:

Jokiniemen Matkailu / Marita
info@jokiniemenmatkailu.fi
p. +358 400 811 266