Siirry sisältöön

Karpalo-lomahuoneisto on Metsäkartanon isoin lomahuoneisto

Tuo tiimisi, perheesi tai ystäväsi keskelle upeinta erämaaluontoa ja majoitu yö viihtyisässä lomahuoneistossa: hyvää ruokaa, hauskoja lajikokeiluja ja puusaunan lämmitystä.
Karpalossa mahtuu majoittumaan isompikin seurue, sillä vuodepaikkoja on jopa 11: kolme kahden hengen huonetta alakerrassa ja viisi vuodepaikkaa yläkerrassa.
Karpalossa on lisäksi hyvin varusteltu keittiö, viihtyisä olohuone, erillinen wc sekä ala- että yläkerrassa, puulämmitteinen sauna.
Sijainti on kätevästi päärakennuksen läheisyydessä, joten ravintolan ja vastaanoton palvelut ovat vain kiven heiton päässä. Karpalon etu- ja takaovelta pääsee kuitenkin astumaan suoraan luontoon, ja polut metsään ja hiekkarannalle ovat heti ulottuvillasi.
Karpalon lisäksi Metsäkartanolla on myös viisi muuta lomahuoneistoa (2-8-henkilön) sekä erähotellihuoneita, isoja mökkejä ja leirintäalue - kysy lisää!

Hinta (Karpalo):

14.4.-30.9.2022
su-pe 40,00 EUR / hlö / vrk (minimiveloitus Karpalossa 6 henkilön mukaan)
pe-su 45,00 EUR / hlö / vrk (minimiveloitus Karpalossa 6 henkilön mukaan)

Varaa lisäksi myös:

Liinavaatteet & pyyhkeet 12,00 EUR / setti
Aamiainen 9,00 EUR / aikuinen, 5,00 EUR / 5-14-vuotias, 1,00 EUR / ikävuosi / alle 5-vuotiaat
Ravintolassa tarjolla myös lounas & päivällinen noutopöydästä sekä muita ruokailuja tilauksesta.

Kysy lisää tai varaa:

info@metsakartano.com
040 839 6350
https://metsakartano.com/majoitus

Nuorisokeskus Metsäkartano sijaitsee Ylä-Keyritty-järven niemessä, vanhojen käppyräisten mäntyjen kehystämässä maisemassa. Täällä voit kokea aidon hiljaisuuden, kiireettömyyden ja erämaan lumoavan luonnon. Metsäkartanolla luonto ottaa syleilyynsä heti ulko-ovelta. Retkeile pitkin luontopolkuja, kokkaa nuotiolla, kävele pitkin luonnonhiekkarantaa tai valitse jokin lukuisista aktiviteeteista. Nauti keittiön antimista ja lähiruuasta, pulahda maailman puhtaimpiin vesiin ennen rantasaunan lempeitä löylyjä ja nukahda päivän päätteeksi puhtaisiin lakanoihin ja honkien hiljaiseen huminaan.

Nuorisokeskus Metsäkartano on yksi Suomen yhdeksästä nuorisokeskuksesta, joten valitsemalla Metsäkartanon tuet yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Teemme nuorisotyötä suurella sydämellä ja tavoitteemme on tarjota niin nuorille kuin aikuisillekin avaria näköaloja itseensä ja maailmaan. Toimimme luontoa ja vuodenaikoja kunnioittaen, ja tekemistä Metsäkartanolla löytyy ympäri vuoden. Melonta, patikointi ja pyöräily sekä lumikenkäily, hiihto ja potkukelkkailu ovat vain muutamia esimerkkejä luonnossa toteutettavista ohjelmista.

Metsäkartanolla on Yhteiskunnallinen Yritys -merkki ja Green Key -sertifikaatti osoituksena vastuullisesta toiminnasta.