Siirry sisältöön
Komediaa ja karjalanpiirakoita 2 pv

1. pvä
Lähtö kotipaikkakunnalta kohti Iisalmea. Saapuminen Spa Hotel Runnille ja majoittuminen hotellihuoneisiin.  Majoittumisen jälkeen Runnin kylpylän esittely. Kuulemme esimerkiksi, miksi Runnin lähteen mineraalipitoinen vesi on kuuluisa ainutlaatuisuudestaan ja miten niin monet aikamme suurmiehet ja naiset – kuten Leevi Madetoja, Aino Aalto, Eino Leino ja Akseli Gallen-Kallela – viettivät aikaansa Runnilla. 
Esittelyn jälkeen ravintola Runnissa kahvit ja hersyvän hauska komedia ”Sänky. Anna mun kaikki kestää ja kärsiä”, jossa esiintyvät  Anneli Valta-Lisitsin ja Kyösti Kauppinen. Pienoisnäytelmässä Aviopari Kepa ja Enska setvii asioitaan ja tapahtumiaan sängyssä ja sen laidalla. Näytelmän kesto n. 20 min, jonka jälkeen ryhmällä mahdollisuus omaan ohjelmaan. Vaihtoehtoisesti ohjelmaksi voidaan valita myös hauskat Tolokun tytöt tai musisoimaan haitari-duo.  Runnin kylpylässä voi illasta riippuen olla myös orkesteritanssit. Ohjelman jälkeen buffet hotellin ravintolassa. Iltaan saakka mahdollisuus kylpylän Spa-osaston käyttöön, savusauna avoinna myös. Yöpyminen hotellissa.

2. pvä
Aamiainen hotellin ravintolassa, minkä jälkeen omatoimista aikaa kylpyläkäyntiin tai ulkoiluun Runnin kauniissa ympäristössä.
Aamupäivällä huoneiden luovutus ja lähtö Iisalmen keskustaan. Kaupungin keskustassa mennään upeaan hotelli Golden Domeen, joka on itsessään jo nähtävyys; hotellin sisustuksessa bysanttilaisuus kohtaa nykypäivän. Aluksi hotellin esittely, minkä jälkeen osallistutaan karjalanpiirakkapajaan. Golden Domen keittiömestari kertoo karjalanpiirakoiden historiasta ja niihin liittyviä tarinoita. Lisäksi opetellaan itse tekemään karjalanpiirakoita ja saadaan suut makiaksi itse tehtyjen piirakoiden myötä. Piirakoita saadaan myös kotiinviemiseksi. Iltapäivällä lähtö kotimatkalle. 

Pyydä tarjous tästä paketista!